Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18. February 2009, 02:23 PM   #8
cerezci
Yeni Üye

Tesekkür: 0
2 Mesajina 4 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
cerezci will become famous soon enoughcerezci will become famous soon enough

selm.alkm. kardeşimizin biri sormuş hepsi mi alıntı diye evet kardeş hepsi de alıntı yazının bu yazıyı yazan şahsın yazısını begendim ve benim gibi düşündüğü için yazdım buraya ama benim yazım değil tam metni http://kuranianlamametodu.blogspot.com bu adresten aldım birde siz okuyun ..karşım da ilk defa hanif müslümanları görünce ne kadar memnun olduğumu size anlatamam hepinizden allah razı olsun.... ben artık aramaktan benim gibi insanlar da var mı demekten islami sohbet sitelerinden atılmaktan bitap dişmüştüm..beni ya misyonerlikle yada sapıklıkla suçladılar hiç biri de dinlemedi ama buraya geldim burda da karşım da ben den çok bilğili insan görünce ben sustum desem dogru olur ..hepinizden allah razı olsun..nuhun gemisinin olmaması benim kanım dır kardeş kuranın anlatım felsefesine göre benim çıkardığım yorum dur.ama bu yorumu nerden çıkardın dersen onu delileri getirince sunayım çünkü şimdi yazını okudum ve bunu kaba taslak yazmak istemiyorum.ama memnun oldum sorularına bunu da belitteyim.selametle... delillerle buluşmak üzere...
cerezci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
cerezci Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
dost1 (12. November 2009), Miralay (6. May 2010)