Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. January 2017, 04:15 PM   #2
Abdullah Tanrıkulu
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 29
Tesekkür: 9
11 Mesajina 13 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
Abdullah Tanrıkulu has much to be proud ofAbdullah Tanrıkulu has much to be proud ofAbdullah Tanrıkulu has much to be proud ofAbdullah Tanrıkulu has much to be proud ofAbdullah Tanrıkulu has much to be proud ofAbdullah Tanrıkulu has much to be proud ofAbdullah Tanrıkulu has much to be proud ofAbdullah Tanrıkulu has much to be proud of
Standart

Amin kelimesinin namazda kullanılmasının gereksizliği konusunda yazara katılmakla birlikte, yazıdaki bilgilerinin çoğunun oldukça yanlış olduğunu söyleyebilirim.

Araştırmak isteyenler, EMİN kelimesini araştırırlarsa AMİN'i de bulurlar.

Toplu halde BİR SÖZCÜ veya BİR ÖNDER tarafından yapılan kalabalık dualarda sözcü tarafından dillendirilen aynı dua ve temennilere katılımı belli etmek için söylenen "öyledir, doğrudur, inanıyorum" vb. onay anlamları olan bir söz. Sonradan alakasız her yerde kullanılır olmuş.

Öte yandan herhangi bir kelimenin gerçek anlamı "şeytanın ismi" bile olsa sizin ne anlamda kullandığınız önemlidir. Zira kullandığınız her kelime başka bir ülkede başka bir dilde küfür anlamına geliyor olabilir. Bu nedenle bazı yerlerde yer alan bu yöndeki eleştiriler ise tamamen saçmadır.

Kısacası kelimenin kökeni ve anlamı ne olursa olsun sizin kullandığınız anlam önemlidir. Bu açıdan da hiç kimseye zararı veya sakıncası yoktur. Bu boş işler yerine insanlık açısından daha somut sorunlarla ilgilenmek daha verimli olur.

Selamlar.
Abdullah Tanrıkulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla