Tekil Mesaj gösterimi
Alt 2. April 2009, 05:22 AM   #17
Umar
Uzman Üye

Umar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 33
17 Mesajina 28 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18
Umar will become famous soon enoughUmar will become famous soon enough

23- TUZAKLARI BOZANDIR :

3 Al-i İmran 54 :
54 Tuzak kurdular, Allâh da onların tuzaklarına karsılık verdi; çünkü Allâh, en iyi tuzak
kurandır.
7 A'raf 99 :
99 Allâh'ın tuzagından (kurtulacaklarına) emin mi oldular? Ziyana ugrayan topluluktan
baskası, Allâh'ın tuzagın(a yakalanmayacagın)dan emin olamaz.
13 Ra'd 42 :
42 Onlardan öncekiler de tuzak kurmustu. Fakat bütün tuzaklar, (tedbirler) Allâh'ındır.
(Allâh'ın tedbiri, onların tuzaklarını bozar. O), her canın ne kazandıgını (ne yaptıgını) bilir.
Kâfirler de, bu yurdun sonunun kimin olacagını bileceklerdir!

24- HERSEYE SAHiTTiR :

10 Yunus 46 :
46 Ya onları uyardıgımız seylerin bir kısmını sana gösteririz. Ya da (bundan önce) seni
vefat ettiririz (farketmez). Nasıl olsa dönüsleri bizedir. Sonra Allâh onların yaptıklarına da
sâhiddir.
10 Yunus 61 :
61 Ne iste bulunsan, Kur'ân'dan ne okusan ve siz ne is yapsanız mutlaka biz, içine
daldıgınız an üzerinizde sâhidiz (her yaptıgınızı görürüz). Ne yerde, ne de gökte zerre
agırlıgınca bir sey, Rabbin(in bilgisin)den kaçmaz. Ne bundan küçük, ne de büyük hiçbir
sey yoktur ki, hepsi apaçık bir Kitapta olmasın(115).
115 Allah'ın bilgisi her seyi içine almıstır. O'nun bilgisi dısında kalan hiçbir sey yoktur. Her
olay, ancak O'nun bilgisi ve izniyle olur.
17 &sra 96 :
96 De ki: "Benimle sizin aranızda sâhid olarak Allâh yeter. O, kulları(nın halleri)ni haber
alır, görür."
34 Sebe 47 :
47 De ki: "Ben sizden bir ücret istemissem, o sizin olsun. Benim ücretim yalnız Allah'a
âittir. O her seye sâhiddir'."