Tekil Mesaj gösterimi
Alt 2. June 2009, 10:34 AM   #7
Burak
Katılımcı Üye

Tesekkür: 5
10 Mesajina 16 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
Burak will become famous soon enoughBurak will become famous soon enough

Alıntı:
aşık74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanlış anlamadıysam burada kaza namazı nın manası , kılmış olduğumuz vakit namazımı oluyor ? Cehaletimi mazur görün,arap'ca bilgim pek yok
Yada şöyle sorayım daha açık ve net; vaktinde kılamadığımız namazların kaza'sı varmıdır ? yokmudur ?

Esselamu aleyküm...........
Herşeyden önce en doğrusunu Allah bilir.

Arkadaşlar namazın zamanında kılınması gerektiğini söylüyorlar ve çok haklılar.
Ancak Kimse kimseye neden namaz kılıyorsun diyemez. bu olmaz birşeydir. Amellerde niyetler önemlidir. Senin niyetinde daha önceden kılmadığın yada Namaz kılmaya başladıktan sonra kaçırdığın namazlarından ötürü hesaba çekileceğin bilincin varsa ve sen bundan korkarak belki Allah kabul eder de bu kıldığım namazlarımıda o kılmadığım Namazlara sayar ümidi ile kılıyorsan sorun olduğunu sanmıyorum belki Allah kabul eder ben bilemem hatta kimse bilemez. Ben şahsen vaktinde kıldığım namazımı Allah kabul edermi etmezmi onu bile bilmiyorum. ben sana tavsiye olarak şunu önere bilirim Hesap günü çok çetin olacak o yüzden değerlendire bildiğin her durumu değerlendir.

Ama şunu ASLA UNUTMA NAMAZIN KAZASI OLMAZ ama sen yinede bir umut saldır derim boş bırakma belki Allah affeder.
Burak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla