Aşık kardeşim ,sanırım kendi araştırmanızı kendiniz yapmadan ve deriiiin derin tefekküre dalmadan gönlünüz mütmain olmayacak

.İnşallah muhatabınızı Alemlerin Rabbi Allah yapıp (yapmıyorsunuz demedim -sözüm geneledir) onun Kitabına sarılıp Rabbinizin size öğretmesini umarak ona yaklaşır ve güzel bir kadir gecesi ile doğru bilgilere ulaşarak nefsinizi mütmain edersiniz.

... Aradığınız herşey Kuranda mevcuttur ,yeterki Kurana yaklaşmayı bilip OKUyanlardan olalım ,acele etmeyelim. Sizin gönlünüzü nur cemaatininde mütmain eyleyemeyeceğinden şimdi emin oldum ve sizin adınıza sevindim

.Sorgulayan birisisiniz ancak hazır bilgi seviyorsunuz ,cevapları özünüzde değil dışarıda arıyorsunuz. Bu nedenle kafanız karışıyor diye düşünüyorum. İnşallah haddimi aşmadım. Yazmaktaki amacım yardımcı olmak. İnanın dışarıda hiçbirşey yok ,dışarıdakiler bize içeridekini göstermek için birer ip ucu. Cennet gibi yerlerde cehendeme girip girip çıkan -cehendem gibi yerlerde cenneti yaşayan çok kişi görmüşsünüzdür. İnşallah namaz hususunda "Allah bana yeter" ,"ben Allaha teslim olanlardanım" diyerek onun dosdoğru yoluna kılavuzlayan kitabına yapışarak hakikati kendi gözlerinizle görürsünüz. Sizin için sizden "bizler dahil" hiç kimseden etkilenmeden ,kovulmuş şeytandan Allaha sığınarak ve dini ona has kılarak ,deriiin deriiin düşünerek en az 3-4 farklı mealden Kuran okumanızı isterim.
Sağlıcakla kalın. İnşallah bilgilerinizi bizlerlede paylaşırsınız.