Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29. July 2009, 07:00 PM   #1
nuh
Katılımcı Üye

Tesekkür: 0
13 Mesajina 16 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18
nuh will become famous soon enoughnuh will become famous soon enough
Standart Tebyin-ül kuran putu

(Furkan)3. Kâfirler O'nu Allah'ı bırakıp, hiçbir şey yaratamayan, bilakis kendileri yaratılmış olan, kendilerine bile ne zarar ne de fayda verebilen, öldürmeye, hayat vermeye ve ölüleri yeniden diriltip kabirden çıkarmaya güçleri yetmeyen ilahlar edindiler (Şuara) 69. Onlara İbrahim'in haberini de naklet. 70. Hani o, babasına ve kavmine: Neye tapıyorsunuz? demişti. 74. Şöyle cevap verdiler: Hayır, ama biz babalarımızı böyle yapar bulduk. 77. İyi bilin ki onlar benim düşmanımdır; ancak âlemlerin Rabbi benim dostumdur; 78. Beni yaratan ve bana doğru yolu gösteren O'dur. 86. Babamı da bağışla ona tevbe ve iman nasip et. Çünkü o sapıklardandır.(hac) 71. Onlar, Allah'ı bırakıp, Allah'ın kendisine hiçbir delil indirmediği, kendilerinin dahi hakkında bilgi sahibi olmadıkları şeylere tapıyorlar. Zalimlerin hiç yardımcısı yoktur.(Nahl) 17. O halde, yaratan Allah, yaratmayan putlar gibi olur mu? Hâla düşünmüyor musunuz20. Allah'ı bırakıp da taptıkları putlar, hiçbir şey yaratamazlar. Çünkü onlar kendileri yaratılmışlardır.
nuh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla