Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18. February 2010, 07:21 AM   #3
müslümanlardan
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 207
Tesekkür: 30
72 Mesajina 144 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26
müslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud ofmüslümanlardan has much to be proud of
Standart

Alıntı:
canneylesin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
müslümanlardan kardeş selam,

80 yıllık klişe kelimelerle Atatürk düşmanlığı yapıyorsun. Alnını her secdeye koyduğunda bu ülkeyi kurtaran Atatürk'e minnet duyman gerektiğini unutma. Eğer minnet duymuyorsan nankörlük ettiğinin de ayırdına var. Din denilenin Atatürk düşmanlığı olduğunu zannediyorsan çok yanılıyorsun. Atatürk İslam aleminin Hz.Muhammed'den sonraki en büyük Müslümanıdır. Nedenlerini niçinlerini anlayabilmeni temenni ederim. Ancak bunun için de beynindeki kelepçeleri kırıp hür düşünceye ulaşman gerekir. İslam, fikri hür vicdanı hür nesiller ister. Büyüklerimiz dediğiniz insanların 80 yıllık düşmanlık yüklü kelimeleriyle Atatürk'e saldırmakla ne İslam'ı ne de Atatürk'ü özümseyemediğinizi gösteriyorsunuz.

Yazılarından yaşının küçük olduğu, kendi fikirlerinden çok kopyala yapıştır yoluyla başkalarının fikirlerini foruma taşıdığını görüyorum. Forumda konuştuğun insanları tanımıyorsun. yaşları en az senin yaşının 3 katı olan insanlarla konuşuyorsun. Kur'an bilgileri de senin tahmininden çok yüksektir. Senden ricam ayrıntıda kaybolmadan kendi bakış açını sorgulamandır. Beynini özgür bırakıp forumdan yararlanacaksan buyur. Ancak kendi fikirlerini empoze etmeye geldiysen yanlış yerdesin. Bu forumdaki insanları Rabblerinden başka hiç kimse yolundan çeviremez.
SİZLERİN BU KONU HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ BU KADAR NETSE,BENİMDE ENAZ KARŞI OLDUĞUM NETTİR.

VE BEKLEYİP GÖRELİM BEN BEKLİYORUM,SİZDE BEKLEYİN...[MAHŞERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE] umarım erken uyanırsınız....ve söyler misiniz peygamberden sonra EN BÜYÜK MÜSLÜMAN DEDİĞİNİZ KİŞİNİN CENAZE NAMAZI NERDE KILINDI ve ölüm sebebi neydi....tabiki konu benim için bitmiştir.
müslümanlardan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla