Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29. May 2010, 06:36 PM   #11
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

myro kardeşim, aşağıdakilerin tanımını yaparmısınız?

-şeyhe Rabıta
-şeyhin Himmeti
-şeyhin tasarrufu
-2 kaşın arasında akan feyz
-fenafi şeyh
-fenafi resul
Mürşid ileTevbe
Mürşide İntisab
Mürşide Bağlanmak
Mürşide Teslimiyet
--------------------------
Yukarıdakilerin hiçbiri ne kuranda nede sünnette yok, hepsi, dini yalnızca Allaha has kılmanın önünü kesen şeytan işi yaldızlı süslü laflardan ibaret. hepsi doğruya 1 yalan sokma hesabı dine kaynatılmış din bozucu fitne ve bidatlerdir.
-------------------------
“Ey iman edenler! Allah yolunda sabredin, düşmanlarınız karşısında sebat gösterin, rabıta yapın / Allah’ın korumanızı istediği sınırları bekleyin, Allah’tan korkun ki kurtuluşa eresiniz.” (Âl-i İmran, 200)

Ayetti gösterirler ayetten anlaşılacağı gibi heleki ayetn gelişine göre burdaki rabıta bağlı atlar demektir. Hadi o olmasa bile ayetin mantıken şeyhi hayel etmeyle bi alakası bile yok.

"Şeyhe rabıta yapın Allahın sınırlarınızı korumasını bekleyin
sınırları bekleyin diyor nöbet tutun diyor, tankıınız tüfenginiz olsun diyor...

Bu sadece belli başlı tarikatlar için değil, dünya üzerindeki tüm tarikatlar ve dinler,, kuranın gösterdiği yolun dışındaki her türlü yol sapkınlıktır ve cehalettir.
Orda yazmayan hiçbirşeyi peygamber kafasından uydurmamıştır... Kuranı peygamber getirdi o halde kurana uyalım.. dine sonradan sokulanları şirin görmek, sahabe din alimi yolu demek çok sakıncalıdır bu gün tüm dünya henüz müslüman olmadıysa ve dünyada hala acılar, cehaletler, sıkıntılar varsa bunun sebebi bu günkü yaşadığımız yanlış isşam anlayışıdır..

Ben çok konuştum ama bu sitede benden daha çoğunu bilenler var, hepsini onlardan öğrendim, kimse cevap vermediği için yazdım yoksa bildiğimden değil. aklıma hep ayetler geliyor ama numaralarını bilmediğim için yazamıyorum... hatalı olabiliyot, ama yinede dediğim gibi bir durum var ortada.

Lütfen kafanıza takılanları sorun...
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Miralay (30. May 2010)