Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4. June 2010, 09:13 PM   #2
myro
Katılımcı Üye
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 34
Tesekkür: 1
14 Mesajina 15 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
myro has much to be proud ofmyro has much to be proud ofmyro has much to be proud ofmyro has much to be proud ofmyro has much to be proud ofmyro has much to be proud ofmyro has much to be proud ofmyro has much to be proud of
Standart Müşriklere, Kafirlere inen ayetler

Kran'ı kerimde müşrikleri ve kafirleri muhatap alan ayetler pek çoktur. Müslüman bunları okuyarak ders alır ne yapmamsı gerektiğini anlar.

Bu forumda bazı arkadaşların yaptığı ise Müslüman'ı dayanaksız olarak tekfir ederken bu ayetleri kalkan olarak kullanmaktır. Bunu şiddetle red ediyorum. Müslümanım diyen adamı tekfir edemezsiniz. Ayetlerle; sanki kesin bir bilginiz varmış gibi tehdit edemezsiniz.

"Yiğit yarın hak divanında belli olur". Unutmayın! Tüm tartışlan konularda kıyamette Allah hükmünü bildirecektir. Bu açık iken sanki mutlak bilgi sizin katınızdaymış gibi çok kesin konuşmanız ve müminleri tekfir etmeniz anlayışla karşılanacak bir durum değildir.

Allah tabii en iyisini bilir..
myro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla