Selamünaleyküm myro kardeşim.
İlk önce şunu söyleyeyim ki, daha önce de belirttiğim gibi, biz ne A şahsını ne de B şahsını kesinlikle tekfir etmiyoruz.
Bizim kınadığımız ve de eleştirdiğimiz husus, İslam kisvesine bürünmüş ama islamdan olmayan, insanı şirke düşüren yollardır. Kişiler asla değil.
Bu sitede bizler tartışarak, birbirimize bilgilerimizi Allah rızası karşılığında alıp satarak doğruyu bulma yolunda gidiyuoruz.
Mutlaka sizin de kıymetli fikir ve delillerinizi dikkate alıyor ve bir nebze de olsa sizden de birşeyler öğrenme çabasına düşüyoruz.
Ben sizin kadar değerli Dost1 kardeşimizde veya diğer kardeşlerimizde herhangi bir tekebbür göremiyorum. Herkes bilgisini bildiği kadar elindeki delilleriyle arz ediyor. İşimize yarayanı alıyoruz, yaramayanı da eğrisiyle doğrusuyla eleştirerek ortak bir noktada buluşmaya çalışıyoruz.
Biz burada eğer doğru olduğuna kanaat etmişsek pohpohluyoruz (takdir ediyoruz), eğer aksiyse yine aynı kardeşimizi eleştirmekten de çekinmiyoruz.
Herkes herşeyi doğru bilecek diye bir kaide de yoktur.
Dost1 3 birim doğru bilir ve onu söyler, siz 5 bilir ve onu söylersiniz.
Şahsım acizane bu sitede ne yönetici ne de başka bir yetkisi olan birisiyim.
Belki de sizin gibi google dan bir konuyu araştırırken bu siteyi rastgele ziyaret ederek, hoşuma gitmiş ve müdavimlerinden olmuşum.
Yıllardır içimi kemiren mezheblere,tarikatlere ve din adına ahkam kesenlere olan şüphe ve çekincelerimin cevabını burada buldum elhamdülillah.
Daha doğrusu acaba benimle aynı düşüncede olan kimseler varmı diye ararken Cenab-ı Allah lütfetti de burdaki arkadaşlarla ve sizin gibi değerli şahsiyetlerle tanışmak nasib oldu. Hamdolsun.
Haaa! bu site ve buraya yazan çizenler kusursuz mu?
Sonuçta hepimiz insanız ve kusursuzluk sadece Cenab-ı Allah'a aittir.
Elbette hatalarımız günahlarımız vardır.
Şahsım adına Arapçayı bilmem. Yıllarca Kur'an'ı Kerim'i yüzünden Arab harfleriyle defalarca hatmettim. Lakin bir kerecik olsun elime bir meal alıp ta okumak aklıma gelmedi. Boşa geçen yıllar anlayacağınız.
Meal okumaya başlayınca Kur'an'ın ne denli büyük bir mucize olduğunu anladım.
Cenab-ı Allah'ın azameti karşısında eridim,tükendim,şaşkınlıklar içerisine düştüm.
Sizin de bu foruma değerli katkılarınızı temenni ederek sağ ve selamette kalmanızı Cenab-ı Allah'tan niyaz eylerim.
|