Kuran herşeyi açıklamış diyoruz ayet gösteriyoruz adam hala çıkıyor ayeti inkar ediyor diyorki, yok efedim rivayet hadisler kuranın eksiklerini tamamlar, yok efedim imamı azam dinimizi tamamladı eksikti çünkü, yok efendim saidi nursi kuranı açıkladı...
Ya bunu söylerken dinden çıktıklarının farkında değilmi bu adamlar?
Hadi onu anladımda bu fetullahda neyin nesi, islami yapıyı kullanarak kendisine kölemen sistemi kuruyor daha da ötesi kazandıklarının çok az bşr kısmıyla fakir ülkelere okul yaptırıyor (şirin gözükmek için) diğer gelirlere böylece bakın cebe atmıyorum imajı gösteriyor...
İsrâ 2
Biz, Musa'ya Kitab'ı verdik ve İsrailoğullarına: "Benden başkasını dayanılıp güvenilen bir rab edinmeyin" diyerek bu Kitab'ı bir hidayet rehberi kıldık.
Neml 2
İman eden müminler için bir hidayet rehberi ve bir müjdedir.
Neml 77
Ve o, müminler için gerçekten bir hidayet rehberi ve rahmettir
Lokman 3
Güzel davrananlar için bir hidayet rehberi ve rahmet olmak üzere (indirilmiştir).
Mü’min 54
O, akıl sahipleri için bir öğüt ve doğruluk rehberidir.
Nûr 46
And olsun ki, açıklayıcı ayetler indirmişizdir. Allah dilediğini doğru yola eriştirir.
Yâsîn 69
Ve biz, ona şiir belletmedik ve bu, ona yakışmaz da; bu, ancak bir öğüttür ve her şeyi açıklayan Kur'an.
Zuhruf 2
Andolsun her şeyi açıklayan kitaba.
Duhân 2
Andolsun her şeyi açıklayan Kur'an'a.
Ben bu ayetlerde ne risaleyi nur nede sahihihi buhari göremiyorum. ama açıklayıcı gerekmediğiniz yani bu kitaplara gerek olmadığını görüyorum... bu nurculukta acayip bir din, keşke müslüman olsalardı
Konu hiiic tarafından (17. July 2010 Saat 10:56 AM ) değiştirilmiştir.
|