Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23. July 2010, 01:00 PM   #6
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

ya ben okudum okudum ama bu ateistin düşüncelerinden hiç bişi anlamadım yaaaa...

bunlar en son bıraktığımda, Allah kaldıramıyacağı taşı yaratabilirmi diye soruyorlardı.
lise 1 matematik dersi mantık konusunda 1 ve 1 = 1, 0 ve 0 =1 dir, bunun dışında 1 ve 0 ile 0 ve 1 ise =0 yanlış önermelerdir.zati alilerine şu soruyu sormuştum, lise 1 deki yeğenim bu cümlede mantık hatası olduğunu anladığına göre siz nasıl anlıyamadınız?
Allahın kaldıramıyacağı,,,,,, burdan sonraya ne yazarsan yaz zaten buraya kadar yanlış, hem allah hem kaldıramıyacağı, yani 1 ve 0 = 0...

for example; şu soruların cevabınıda versinler bakalım
-bir ateist imanıyla cennete gidebilir mi?
-darwin bulamıyacağı kanıtla evrimi ispatlayabilir mi?
-hiç durdurulamaz trenle hiç yıkılmayacak duvar karşılaşırsa..
-----
ama bu kıt kafalıları en son burda bırakmıştım bakıyorum bir arpa boyu yol alamamışlar. hala sayıyorlar.
--------------------------------------

ben ama harbiden bu ateistin yazdığından bişi anlamadım, kısaca özetleyebilecek var mı? yani ne demek istiyor? bu aklınca sunduğu deliller ne dir yeniyor mu?
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
Miralay (23. July 2010), yeşil (8. November 2011)