Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23. July 2010, 03:41 PM   #10
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Ali Rıza Ağabeyim, ben zannediyorum ki insanlar kuranı hayatın dışına taşıdıkça islamdan o kadar uzaklaşıyorlar.. hayatın dışına taşıyorlar demekteki kasıtım şudur, kuranda yazanlar bir masal yada bir efsana gibi zannedip onu gerçek hayata uyarlıyamıyorlar, balinayı izlerken bunu kurandaki Allahın yarattığını tasfir etmek bir zamanlar bana çok zor geliyordu.. taki burayla karşılaşana kadar.. gözümüzün gördüğü elimizin tuttuğu bir din realist metaryalist bir din bu bence gerçek dindir. mucizeye yer yok öyle değil mi? dünyaya gelmekten daha büyük mucize mi olur?

Lokman 20
(Mekkî 57) Allah'ın, göklerde ve yerdeki (nice varlık ve imkanları) sizin emrinize verdiğini, nimetlerini açık ve gizli olarak size bolca ihsan ettiğini görmediniz mi? Yine de, insanlar içinde, -bilgisi, rehberi ve aydınlatıcı bir kitabı yokken- Allah hakkında tartışan kimseler vardır.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
dost1 (24. July 2010), Miralay (21. September 2010)