Konu: Evet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 8. August 2010, 07:22 AM   #9
snobyx
Katılımcı Üye

Tesekkür: 201
49 Mesajina 158 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17
snobyx is on a distinguished road

Değerli Hiiç kardeşim,

Yazdıklarını tekrar okumanı öneririm çünkü ağzından çıkanı kulakların duymuyor.Bir partiye veya fikre gönül vermiş olabilirsin bu en doğal hakkın fakat senin gibi düşünmeyen insanları söylemedikleri şeylerle suçlayamazsın.Örneğin beni,ben yüksek yargı siyasi vesayet altında değil askeri vesayet altında olsun demedim.Sizin yaptığınız bir yanlışı başka bir yanlışla düzeltmeye çalışmak.Yargı tam bağımsız olmalıdır diyorum ben.

Ayrıca Hayır oyu verecek milyonlarca insanın demokratik seçim hakları olduğu için hayır verdiğini unutmayın.Adı üstünde Referandum birileri evet verecek birileri hayır.Ne evet veren suçlanabilir ne de hayır.Özgür irade denilen şey Kuran'da geçiyor değil mi?Bırakın dileyen Hayır versin dileyen evet.

Son olarak TSK'ya bu dönemde ağır bir psikolojik savaş açıldığı ve bunun etkisinde kalan büyük bir kalabalık olduğu belli.Elbette her kurumda olduğu gibi ordada yanlışlar olacaktır ve eleştirilecektir ama bu insaf sınırları içinde olmalıdır.Çünkü TSK bu milletin yaşam garantisi ve gözbebeğidir.İspatıda Kurtuluş Savaşı'dır.

Not:Referandum tarihinin 12 Eylül seçilmesi Anayasa mahkemesinin değil Yüksek seçim Kurulunun takdiridir.Türkiye'de bu işlere YSK bakar kardeşim.

Konu snobyx tarafından (8. August 2010 Saat 07:25 AM ) değiştirilmiştir.
snobyx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
snobyx Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
kamer (11. August 2010), Miralay (8. August 2010)