En azından metresini millet vekili yapıp meclise sokmadı. Bu ülkeyi daha önce kimler yönetiyormuş gördük... Ben bu davanın sürmesini isteyen birisiyim, ülkemin meclisinde metres istemiyorum. Atatürkün adını anıyorlar ama Atatürk o meclise ülkenin en aydınlarını millete vekil olarak soktu. Bunların Atatürkçülük anlayışıda biraz farklı...
--------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Halkımızın ruh kimyası bile bozuldu. O kadar bozuldu ki rüşvet, hırsızlık, yolsuzluk, arsızlık bile neredeyse suç, hatta günah olarak görülmekten çıktı. Kömüre, pirince, dolaba avuç açmaktan bile artık kimse rahatsız olmuyor.
Son olarak şunu da söylemeden geçmemeliyim ki eğer ben o kitabı yazarken küçücük bir tedirginlik dahi duymamışken, eğer bugün şu birkaç satırı yazarken dahi ve hem de oldukça derin bir tedirginlik duyuyorsam, bu ülkedeki demokratik hak ve özgürlüklerin nereden nereye gittiği apaçık ortaya çıkmış demektir.
|
Bu adam gazeteci felan olamaz, edebiyat bile yapamamış, bu yorumla 4 alır.... Evet bütün rüşvet ahlaksızlık başbakanın suçu o istemese kimse yapamaz bunu Pouhahaha..
gülimi ağlıyimi ne yapcağımı şaşırdım yaaaavv
Bu gazeteci için rahatlıkla söyleyebilirimki, AKP den çok kazanç bekliyordu (kitabıda bu amaçla yazdı) hiç bir şey alamayınca bu sefer yaygaraya başladı. Şahsi çıkarlarının peşinde olduğu belli aynı zamanda kendi ağzıyla dönek olduğunu da itiraf etmiş... Böylelerini çok iyi tanırım.