Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19. August 2010, 11:13 PM   #10
hiiic
Uzman Üye
 
hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1.979
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of
Standart

d harfi arada bir basmadığı için yazı çok peltek çıkıyor
her neyse.

Kısaca put haline getirilen sadece kabe değil, Kuran ayetleri ve peygamberlerde putlaştırılmaktadır. Bu gün kiliselerdeki İsa heykel nedir? Putperestliktir. Muhametten yada Ali den medet ummak nedir? gizli putperstliktir. Burada ben peygamberimi çok seviyorum onsuz da yapamam edebiyatı yapabilirsiniz ama bu size tevhid açısından hiçbir yarar sağlıyamaz. tam aksine gerçekleri örttüğünüz için hristiyanlara gelen tenkit ayetlerinin aynısının muhatabı olmuş olursunuz. Hiç bir peygamber Allaha eş değildir ama ne yazıkki günümüz insanı, peygamberin sadece söylemiş olma ihtimalini göz önüne bulundurarak peygamber sözünü kuranla eş hatta neredeyse aha üstün tutuyor. Ya o sözler gerçekten peygambere ait değilse ve o kişi keni saptığı gibi diğerlerinide saptırıyorsa? ya şeytan onu ve öncekileri alavli ateşe çağırmışsa?

Peygamberin amacı kabeyi yada başkabir putu ortadan kalırmak değil, insana fayda yada zarar vermeyecek hertürlü saçma batıl inancı kafalarımızdan söküp atmaktır, tevhid inancını getirmek, bilimi, aklı ve mantığı ön plana çıkamaktır. Yoksa siz tapılmaması için 10larca kabe yıkın mutlaka bir yerlerde 11 nci kabe ortaya çıkar.
Bilmiyorum eğer sorunuzu doğru anladıysam doğru cevaplamış olmalıyım, eğer anlayamadıysam daha açık sorar mısınız?
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Miralay (20. August 2010)