Gelelim neler yapacağımıza...
Uranyum geliştirmek iyilik midir kötülükmüdür? dinen hükmü nedir???
İki tane hüküm vardır
-Geliştirdikten sonra komşu ülkenin başına atıp onun kaynaklarını sömürmek için yapılırsa dinen uranyum geliştirmek haramdır..
-Eğer insanların kış ayları yakıt giderlerini düşürmek yada enerjiden daha fazla ve uygun yararlanmalarını sağlamak için yapılıyorsa helaldir dinen sevaplı bir ameldir.

Şimdi;
-hayvan kopyalamanın dinen hükmü nedir? (ya bir ulusu genetik olarak köle etmek içinse?
-yer altında maden aramanın? (ya daha fazla silah yapıp insanları kendi otorite altına almak içinse?
-internetin dinen hükmü? v.s.
Ameller niyetlere göredir.
İmkan dahilinde az yada çok iyilik yapabilirsiniz amaaaa
Asla ama asla gerekmedikçe yada iyi bir amaç niyet uğruna olmadıkça günahı işlememek lazım..
aklıma geldi yine çok kızdım
mesela fırından ekmek çalan, kütüphaneden kitap çalan, eczaneden ilaç çalanlar varya,,, onları hırsız ilan edenlerin ben şerefine tüküreyim.... onlara hırsız muamelesi yapanların ben serefine tüküreyim tada kalplerinin içine. zaruret halinde hepsi helaldir. asıl hırsızların bürütüslerin kim olduğunu çok iyi biliyoruz,,,, halk tipi havuzlu villada vicdanı rahat mı yatıyor? yat bugün yarın ateşlere yatacaksın. aklıma geldikçe çok üzülüyorum çok kızıyorum... kimse 2 tepsi baklava var diye kendisini srefini ayaklar altına alacak iş yapmaz... gariplerimin başlarını yaktılar... onları buhale getiren toplumun kıldığı namaza tüküreyim.. yazılar olsun