26. August 2010, 06:33 PM
|
|
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
|
Bu arada googlede yobaz diye aratırken buldum hoşuma gitti... adamlar yobazlara karşı tim kurmuşlar ama bitmiş link ölmüş, timi berteraf etmişer, tahminimce bütün üyelerini dövmüşlerdir. En alttaki resim tahminen timi dağıtan grubun resmi, manifastoyu fes ettirip camiye namaza gidiyorlar. Hadi bakalım dinsizin hakkından imansız gelirmiş,
----------------------------------------------------------------
Alıntı;
Anti yobaz manifestosu
Ülkemizde sayısı gün geçtikçe artan yobazlara karşı bir tim kurmayı uygun gördük.
Peki nedir yobaz?
Dini yozlaştıran, putlaştıran ; dini kendi istediği gibi algılayan, dini kişisel çıkarları için kullanan ve kendisi gibi düşünmeyen herkese karşı çıkandır yobaz.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olur yobaz. Araştırmaz, öğrenmez ama kulaktan dolma fikirlerini -yanlış da olsa- körü körüne savunur.
Hırçındır, kendi gibi düşünmeyenlere kin duyar. Onların susturulmalarını veya mümkünse yokedilmelerini savunur.
Cahildir, Kur-an'ın ''iyilik et'' değil, ''itaat et '' dediğini sanır.
Aptaldır, Kur-an'dan iki sure okuyanı alim sanır, peşinden gider.
Bakar kördür; devletten çalan kişi yandaşıysa ''ben görmedim, görmeden inanmam'' ayağına yatar.
Oysa ki yandaşının malı götürdüğünü bal gibi de bilir.
Koyun gibidir yobaz ; kendisine ne söylenirse onu yapar.
Hacıdan-hocadan duyduklarını din kanunu sanır.
Hacıya-hocaya iman eder; peygamberin, kendisine tapılmasına izin vermediğini bilmez.
Tapılacak tek varlığın allah olduğunu bilmez, çünkü okumaz, öğrenmez, öyle olduğunu bilemez...
Tehlikelidir yobaz, dengesizdir ; çünkü kimin ona hükmedeceği hiçbir zaman belli olmaz.
Çobanı sürekli değişir Türkiye'de yaşayan yobazın. Kendi de bilmez hangisinin doğru; hangisinin yanlış olduğunu , hepsine ''hocam bilir'' der geçer...
Yobaza anladığı dilden ''gel'' diyen herkesin eteğine gider yobaz. Sabit bir efendisi yoktur, yüzünü menfaatten yana döner.
Çok insana yardım etmenin değil, az insana yardım edip çok insana göstermenin daha çok sevap getirdiğini sanır yobaz. Gösteriş yaptığını bilmez, bilse de hoşuna gider bu durum...
Kısacası ; kontrolsüzdür yobaz, freni patlamış kamyon gibidir, kime ,ne zaman vuracağı hiç belli olmaz.
Bu nedenle biz, Anti yobaz Timi'ni kurarak ; yobazlara karşı savaşmayı bir görev bildik.
Amacımız ;freni patlayan bu kamyonu duvara doğru sürerek, bir daha kimseye zarar veremeyecek hale sokmaktır.
Amacımız budur ve elimizden ne geliyorsa, amacımızı gerçekleştirmek için yapmaya hazırız.
Anti Yobaz Timi
Tam Bana Göre Dediğini Duyabiliyorum
KAYNAK
--------------------------------------------
Konu hiiic tarafından (26. August 2010 Saat 06:48 PM ) değiştirilmiştir.
|
|
|