Alıntı:
ugur1972 Nickli Üyeden Alıntı
yeni konu acmadan,bu konunun altında buradaki arkaşlara ,üstadlara kendimce bir soru sorayım keza uzun zamandır kafamı kurcalıyor,şöyleki efendim , inkara gerek yok tembelmiyim yoksa ciddi günahkarmıyım (pekde dindar bir kişi oldugumu düşünmüyorum ama asla Allahı ve yüce Kuranı inkara gitmiyorum,günahlarımı kesin olarak kendi günahım olarak kabul ediyorum, aslında yazılacak çok şey ,içimde bir cok fırtınalar var ama bu uzun konu ) yoksa her ikisimiyim kendi kendime hep bunu sorarım keza kıldıgım namazları ,yahut kendimi namaz konusunda disipline etmeye calısırken, genelde farz namazlarını kılıp sünnetleri terk ediyorum ,bunu ancak kendimce yapıyorum,yani ne bir kimsenin tavsiyesi nede kimseye bu konuda bir görüs belirtiyorum ama ancak kendi içimde ve kendimce böyle bir sey yapıyorum ,sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir bunu ögrenmek istiyorum..
|
ARAF
55. Rabbinize yalvara yakara ve gizlice dua edin. Kesinlikle O, haddi aşanları sevmez.
56. Ve düzeltildikten sonra yeryüzünde bozgunculuk yapmayın. O’na, ürpererek ve rahmetini umarak dua edin. Muhakkak ki Allah’ın rahmeti, muhsinlere [iyileştirenlere-güzelleştirenlere] çok yakındır.
Kardeşim Allaha durmaksızın yakarmak zorundayız.Yakarışın zamanı olurmu diye kendine bir sor.Devlet dairesimi yakardığın makam.Belli saatlerde kapalı olsun.