Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20. October 2010, 12:27 PM   #76
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Zümer 45
Allah, tek olarak anıldığı zaman, ahirete inanmayanların içlerine sıkıntı basar. Ama Allah'tan başkası anıldığı zaman hemen yüzleri güler.

Yukarıdaki ayeti bizzat yaşıyorum, Allahım sen yardım et dediğimde himmetçigillerin içlerine sıkıntı basıyor. Medet destur ya gavsi sakaleyn de hemencecik geçer sıkıntın diyorlar. Sizin gavsınızda benim gibi dünya hayatında sınava çekilen zavallı bir beşerden farksız. Hepimizin de varacak olduğu yer aynı, o gün Allah gafsınızla aranızı açacak, umulurki benimlede kendi arasını yakın tutar. Sizin dininiz size benimkide bana, birbirimizin taptıklarına tapmayız, Ancak;

Zümer 8
İnsanın başına bir sıkıntı gelince, Rabbine yönelerek O'na yalvarır. Sonra Allah kendisinden ona bir nimet verince, önceden yalvarmış olduğunu unutur. Allah'ın yolundan saptırmak için O'na eşler koşar. (Ey Muhammed!) De ki: Küfrünle biraz eğlenedur; çünkü sen, muhakkak cehennem ehlindensin!
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
Barış (2. November 2010), Miralay (27. October 2010)