selam hiiiç kardeşim
hayatımda hiç kimse hakkında sui zanda bulunmadım ama, senin yazdığın bu cevaptan sonra Hakkaniyet'in bozuk itikatlı, atalar dinine mensup bir truva atı olarak sitemize teşrif (!) buyurarak tüm yandaşlarının kinini sitemize kusmak amacıyla geldiği hissine kapıldım.
baksana kendisine nazikçe yaklaşarak,sorusuna ciddi anlamla ve ilimle cevap veren Dost1 ve Barış kardeşlerimize bile teşrif (!) buyurarak teşekkür etme nezaketinde bile bulunmamıştır.
Bununla da yetinmeyerek, onun gerçek maksadını anlayarak, kendisine onun gerçek niyetini gösterecek şekilde cevap veren sevgili Toslunba kardeşimizin; aslında Hakkaniyet'in aczini yüzüne vuran cevabına takılıp kalmış; o çok değerli ilmi ve ciddi cevapları bile görmezden gelmiştir.
Ayrıca "biz zavallı (!) haniflere" de "ya herro ya merro" naralarıyla, aklısıra bizi kendisinin yola getirebileceği imasında,iddiasında ve aymazlığında bulunmuştur.
Hakkaniyet kardeş!
bu kadar iddialıysan önce forumdaki konuları,tebyinleri okursun; "biz hanifler" hakkında bilgi sahibi olursun; işte o zaman "ak la karayı", "sap la samanı" karıştırmaksızın Allah'ın izniyle doğru yolu bulursun inşeAllahü teala.
Allah'tan sana hidayet ve akıl,fikir,vicdan,iz'an diliyorum.
İnşeAllah bizi öldürmeye gelirken biz de hayat bulursun.
saygılarımla
|