Mâide 87
Ey iman edenler! Allah'ın size helal kıldığı iyi ve temiz şeyleri (siz kendinize) haram kılmayın ve sınırı aşmayın. Allah sınırı aşanları sevmez.
En’âm 140
Bilgisizlikleri yüzünden beyinsizce çocuklarını öldürenler ve Allah'ın kendilerine verdiği rızkı, Allah'a iftira ederek (kadınlara) haram kılanlar, muhakkak ki ziyana uğramışlardır. Onlar gerçekten sapmışlardır ve doğru yolu bulacak da değillerdir.
En’âm 145
De ki: Bana vahyolunanda, leş veya akıtılmış kan yahut domuz eti -ki pisliğin kendisidir- ya da günah işlenerek Allah'tan başkası adına kesilmiş bir hayvandan başka, yiyecek kimseye haram kılınmış birşey bulamıyorum. Başkasına zarar vermemek ve sınırı aşmamak üzere kim (bunlardan) yemek zorunda kalırsa bilsin ki Rabbin bağışlayan ve esirgeyendir.
En’âm 148
Putperestler diyecekler ki: "Allah dileseydi ne biz ortak koşardık ne de atalarımız. Hiçbir şeyi de haram kılmazdık." Onlardan öncekiler de aynı şekilde (peygamberleri) yalanladılar ve sonunda azabımızı tattılar. De ki: Yanınızda bize açıklayacağınız bir bilgi var mı? Siz zandan başka bir şeye uymuyorsunuz ve siz sadece yalan söylüyorsunuz.
Nahl 116
Dillerinizin uydurduğu yalana dayanarak "Bu helaldir, şu da haramdır" demeyin, çünkü Allah'a karşı yalan uydurmuş oluyorsunuz. Kuşkusuz Allah'a karşı yalan uyduranlar kurtuluşa eremezler.
evgili arkadaşım, sizi din alimleriniz saptırmış yoldan çıkarmışlar...
Dİyorsunuz ki peygamberin haram kıldığı haramdır! bunu neye dayanarak söylüuprsunuz!
Haram kılan sadece Allahtır ondan başka (peygamberde dahil) kimse haram yada helal kılamaz, farkında olmadan gizli şirke yaklaşıyorsunuz...
Peygamber kendisine dahi haram kılamadığı birşeyi ümmetine nasıl kılar!!?
Tahrîm 1
Ey Peygamber! Eşlerinin rızasını gözeterek Allah'ın sana helal kıldığı şeyi niçin kendine haram ediyorsun? Allah çok bağışlayan, çok esirgeyendir.
Bu konuyla alakalı daha pek çok ayet var hamdolsun,,, rabbim bizi yoldan çıkaracakları, sureti haktan görünüp kandıracakları, dini bozacak olanları bildide, peşpeşe ayetlerini tekrarla sıraladı, Hamd olsun... İnşallah yayarak şükrü verenlerdeniz.
Ahkâf 9
De ki: Ben peygamberlerin ilki değilim. Bana ve size ne yapılacağını da bilmem. Ben sadece bana vahyedilene uyarım. Ben sadece apaçık bir uyarıcıyım.
Lütfen bu şekilde, uydurma hadislerle beraber sadece insanları dinden soğutur ve çıkarırsınız,,, hesapta doğru yaptığınızı sanıyorsunuz, islama hizmet ettiğinizi düşünüyorsunuz, ne güzel bir amel ne güzel bir düşünce ama Saf Kuranın ışığından insanları sapıklığa sürükleyebilirsiniz... O alim sandığınız adamların çoğu cahildir, esas alimler bu gün yaşıyorlar.. En küçük bir ilahiyat öğrencisi dahi imamı azamdan daha fazlla bilgi biliyor. Lütfen amellerinizi gözden geçirin. Allah sizi bizimlekarşılaştırdı.
İşte sizetipik bir islam alimi.. Kurandan daha kalın bir kitap yazmış... Kuranda tamamen açıklanan ayetlere rağmen orada olmayanlarıda ekleyerek 2 ciltlik helal haram kitabı yazmış... Kurana yama yapmış, Kuran 3.01, eksikleri tamamlamış (aklınca). Hala bu alimleri ve onların uydurduğu bir takı rviayetleri din diye hayata mı sokmaya çalışacaksınız?
Âl-i İmrân 78
Ehl-i kitaptan bir gurup, okuduklarını kitaptan sanasınız diye kitabı okurken dillerini eğip bükerler. Halbuki okudukları Kitap'tan değildir. Söyledikleri Allah katından olmadığı halde: Bu Allah katındandır, derler. Onlar bile bile Allah'a iftira ediyorlar.
Hac 9
Allah yolundan saptırmak için yanını eğip bükerek (kibir ve azamet içinde) Allah hakkında tartışmaya kalkar. Onun için dünyada bir rezillik vardır; kıyamet gününde ise ona yakıcı azabı tattıracağız.