Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
"Kim keleri ilk darbede öldürürse ona yüz sevap yazılır. İkinci vuruşta öldürürse daha az kazanır. Üçüncü vuruşta ise bundan da az sevap kazanır." (Müslim, Selam 147 (2240); Metin Müslim'den alınmadır. Ebu davud, Edeb 175, (5263, 5264); Tirmizî, Ahkâm 1, (1482). Bazı Tirmizî tertibinde Sayd bölümünde 13. babta.)
Pek saygı değer din (islam değil) mensupları, pek yakında kertenkele satışlarımız başlayacaktır.. kabe etrafında klosu 800 tlden kertenkele satacağız,, bir vuruşta öldürmek isteyenler için önceden yaralanmış ve tek vuruşluk canı kalmış kertenkeleler mevcuttur,,, kataloğumuzu isteyiniz...
Hureyreye hureyrelemece nakliyat gıda ltd şirketi.
Dini bizimle yaşayın,,, hadis lerle mutlu bir sapıklığa giden yolda hizmetinizdeyiz.
Allahım yarabbim yaaaa, sen sabır ver,,, bide üsteliyorlar, alın işte sapıksınız sapık...
din diye bi saçmalığa tutulmuşsunuz, haberleri olmadan dinden de çıkıyorlar...
türlü misallerle anlattık ama yok hala nato kafa nato mermer... ha odunu al konuş (odun bi süre sonra ağlar secdeye kapanır) bunlarda tık yok yine aynı yine aynı... anlamadım ki ben bu işten, bizde bi zamanlar hadisciydik benden çokda hadis okumamış olun gene... ömrümü harcadım tekke kapılarından hadis öğrencem diye,, allahım bu kadar düşüncesiz olunmaz ki... mantıklı bir açıklamayı dahi çürütmek için anca kuru gürültü,, yazık...