Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31. December 2010, 06:47 PM   #15
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Alıntı:
TEBYİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birilerine acımak size/bize düşen görev değildir, bu yaratıcının alanına girer
Diyelim ben tarikat düşmanıyım, dinden çıkar mıyım?
Diyelim siz dine Allahın bak dediği yerden değilde, bir tarikatçının bak dediği yerden baktınız.
Size göre bu din midir?
Ve, dinde en az kaç hüküm sahibi olmalıdır?
Bir din şiretleşmişse, din olma özelliğini taşıyabilir mi?
Samimi soruyorum, samimiyetle cevabınızı beklerim

Tarikat düşmanlığınız cahilliğinizi gösteriyor.Kur'an da ve hadiste tasavvufun adı geçmese de Peygamberimizin ve sahabenin yaptıkları bütün amellerin büyük bir kısmı tasavvuf katagorisine girer.Siz bu gibi şeylerden gafilsiniz.Kur'an da namaz nasıl kılınır, vacipleri, sünnetlerinden bahseden bir tek ayet bana gösterebilir misiniz?.Sizin Evliyaullah'ın ne olduğunu bilmediğiniz meydandadır.Allahu alem siz namazda kılmazsınızdır.Sanal alemde ahkam kesilmek kolaydır.
HER BİR İBADETİN FARZI, SÜNNETİ VACİBİ TARAFI VARDIR.BUNLARIN HİÇBİRİSİNDEN KUR'AN BAHSEDİYOR MU?

EĞER HACCA GİTMİŞSENİZ BÜTÜN HAC FARİZATI HANEFİ MEZHEBİNE GÖRE YAPILIR, YA BUNA NE DERSİNİZ?

Sizler Kur'anı, meali neyse o şekilde algılıyorsunuz.Arapça da narh, sarf ilimleri vardır.Bunlardan haberiniz var mı da konuşuyorsunuz.Kur'an harflerinde binlerce sır vardır.Bunlar bile tam olarakl çözülmüş değildir.

Sizler, tarikatı bir şirk işleme müessesi sanıyorsunuz.Sorarım sana Rasulullahın mübarek ruhlarından nasıl feyz alacaksınız bu nasıl olur diye hiç düşündünüz mü?

Veysel Karani Hz.leri daha peygamberimizi hiç görmemişken nasıl oluyor da ona aşık olabiliyor? Bunun sırrını hiç araştırdınız mı?O mübarek insan nasıl aşka erdi kim anlattı ona bu aşkı? O peygamberimizin ruhaniyetinden istifade edip sahab-i tabiinden olmuştur.Kalbin sırlarını bilseniz tarikat ve tasavvufun ne demek olduğunu anlardınız.Ne yazık ki sizin bunu anlayacak aklınız henüz ermemiş.Biraz fırında yan da öyle konuş, sevgili kardeşim benim..