Tekil Mesaj gösterimi
Alt 3. January 2011, 06:45 PM   #8
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Alıntı:
Anonymous Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kardeşim bu zatın neden olduğuna nasıl kanaat getirdiğini açıklayabilir misin? Sapık diyip kestirip atmayalım sebebini de açıklayın bilelim. Ben gerçekten merak ediyorum. Gördüğün her noktayı tek tek açıklar mısın? De ki "şundan şundan dolayı bu adamın sapık olduğunu düşünüyorum" şeklinde madde madde yazar mısın?
Bak kardeşim.Şimdi bu adam hakkında önceden internette çok bahsedildi yazıldı, çizildi...

Video da bu adama dikkat ediyseniz.Önce bir dinleyiciden soruyu alıyor.Sonra cevabını hemen vermeyip güya rabıta yapar gibi ediyor.Sonra sanki kendiisne vahiy gelmiş gibi "ıhh, hıı" diye garip bir şekilde sesini çıkarıyor.Sorunun cevabı sanki haşa Allah''tan gelmiş gibi izin verildi şeklinde cevaplıyor.

Oysa bir peygambere vahiy geldiğinde bu şekilde değil esas olan peygamberlere geldiğinde o peygamberin kalbi heyecandan küt küt atar.Hem sonra bu adam sinek vızıltısı gibi bir takım teknik cihaz zırıltılarıyla vahiy gelmiş gibi davranıyor.Gülmemek elde değil...

YORUMUM BUDUR.KENDİSİNİ DE CÜMLE ALEME REZİL ETTİRMİŞTİR..

Bu adam doğrudan soruya cevap verse kimse onun haline gülmezdi.
Miralay (4. January 2011)