Tekil Mesaj gösterimi
Alt 3. January 2011, 08:15 PM   #9
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Alıntı:
hiiic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen öyle buyurduktan sonra bize ne düşer ki? Bu bilgiye hangi şeyhinizin sohbetinden aldınız? ,ben kurandan şunu bilirim, sözde şeyhinizin kelamından üstünmü yada sizin yorumunuzdan (hakkında çok tartıştığınız için diyorum) yine size bırakıyorum bu yargıyı ama;

kasas 85
(resulüm!) kur'an'ı (okumayı, tebliğ etmeyi ve ona uymayı) sana farz kılan allah, elbette seni (yine) dönülecek yere döndürecektir. De ki: Rabbim, kimin hidayeti getirdiğini ve kimin apaçık bir sapıklık içinde olduğunu en iyi bilendir.
Siz kendinizi o mübarek ayete göre amel edenlerden sanıyorsunuz.Oysa çok çok eksik taraflarınız var ve bunu da telafi etmek istemiyorsunuz.Artık başınızı kumdan çıkarın diyoruz..