Tekil Mesaj gösterimi
Alt 3. January 2011, 09:56 PM   #19
Anonymous
Uzman Üye

Tesekkür: 627
164 Mesajina 386 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
Anonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud of

Alıntı:
FEDAKARADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
NE KONUŞTUĞUNUZU BİLMİYORSUN KAREŞİM.KENDİNDE MİSİN SEN?..

Sübhanallah, Kur'an'a kim saldırıyor?.Bunu isbat etmezsen namertsin...
Sevgili kardeşim niyetinin iyiliğinden şüphem yok. Benim görüşümde benimle aynı düşünmeyenleri kafir ilan etmek yoktur. Bir insan Müslümanım diyorsa onun samimiyetini sorgulamak bana düşmez.

Zaten mesajıma dikkat edersen farkında olmadan yaptığını söyledim. Bazen farkında olmadan, bilmeden Kurana ters konuşuyorsun, Kuran'a ters fikirleri savunuyorsun. Tüm görüşlerini demiyorum bir kaç tanesini diyorum. Zaten gerekli yerlerde itiraz ediyorum, göstermeye çalışıyorum. Ha benim yanıldığım yerler de olabilir, ben alim falan değilim. Biz Müslümanlar birbirimize bildiklerimizi öğretemezsek, birbirimizden bilmediklerimizi öğrenemezsek buradan sonra bir daha kim öğretebilir? Allah hepimizi doğruya iletsin. Niyetiniz görüşünüzü savunmak değil de doğruyu aramak ise Allah doğruyu buldurur.
Anonymous isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla