Tekil Mesaj gösterimi
Alt 5. January 2011, 11:32 AM   #2
Miralay
Uzman Üye

Tesekkür: 4.080
276 Mesajina 635 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26
Miralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud of

Selam çok değerli Haluk abim.

Tüm yazılarınızı,gerekirse site site gezerek zevkle,merakla okuyorum. Gerek yaşınız,gerekse ilminizden dolayı çok saygı duyduğum bir abimsiniz.

Hanif Murat kardeşimizin facebook ta sizi eleştiren yazısını ben de okudum. Murat kardeşim de sizin kadar sevdiğim,fikirlerine saygı duyduğum bir arkadaşımdır. Hatta arasıra telefonla da görüştüğüm birisidir. Allah kendisinden razı olsun; sitesinde yazdıkları yazıları ihtiva eden basılı kitabından da,etrafımdaki müslüman kardeşlerimin uyarılması amacıyla adresime bir koli dolusu göndermiştir.

Sizi eleştiren yazısından dolayı kendisini aramayı bile düşünmüştüm. Malesef iş ve sağlık sorunlarım nedeniyle bir türlü aramayı gerçekleştiremedim. Kendisini aramak istememdeki amacım;sizi eleştirmesindeki üslubu beğenmemem, sizin bugüne kadar yazdığınız tüm yazılarınızı okuduktan sonra sizi eleştirmesini istememdir.

Nasip olmadı malesef.

Lakin sizin tüm makalelerinizi okuyan bir müslüman size hakettiğiniz değeri verecektir.

Allah ilminizi artırsın.
Sizi yakından tanımak isteyen bir kardeşiniz olarak saygılarımı sunarım.

Allah'a emanet olunuz.
Miralay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Miralay Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
Anonymous (6. January 2011), halukgta (5. January 2011)