Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. January 2011, 02:48 PM   #22
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Göğsü turunç gibi yaşıtlar olsa da fena olmazmış...

rümyamda güya cenneti gördüm, eğer nasıl gördün diye soran olursa,
koskocaman gezegen ama dünyı yanına koysan çok küçük kalıyordu,uzaktan gördüğüm kadar müthiş bir teknoloji hatta böyle parlayan şeyler vardı flah gibi ışıklı ışıklı ne o anlayamadım, ama sanki biyerde önüme camdan bişi geldide bişilere tıkladım felan ne oldu anlamadım, dokunmatik gibi, okyanus deniz felan yoktu ama hemen heryerde ırmaklar dereler vardır yani heryer hem okyanuz hem kara hem adalar.. suyla kara içiçeydi... hurileri göremedim yauvvvv farklı renkte dereler aynı damar gibi kırmızı yeşil mavi bembeyan kar gibi çeşit çeşit... ama uzaktan gördüm uydudan bakar gibi...

sonra uyanıp üstümü örttüm tabide bide dua ettim Allahım cenneti napcam bana dünya bile yeter diye,,, zannımca cehennemden kurtulan zaten cennete kavuşmuştur...

Anonymous habu işler hep senin yüzünbden, firavunu gördüm ettim dedin benimde aklıma soktun ben niye rüyamda hiç işe yarar bişi göremiyorum diye... bilinç altımı etkiledin bre
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 5 Kisi:
Anonymous (7. January 2011), Barış (7. January 2011), Miralay (7. January 2011), TEBYİN (7. January 2011), yeşil (5. November 2011)