Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. January 2011, 03:10 PM   #2
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Alıntı:
"100 Milyarlık Minare!

• Depremde hasar gören, daha sonra yıkılan ilimiz Merkez Kadı Camii minaresi'nin yapım için harcanan miktar şu ana kadar tam 100 milyara ulaştı.
• Minare için yıllarca uygun taş arandı. En sonunda uygun taş Kırklareli'nde bulundu. Şimdi ise camiinin bahçesine kurulan şantiye ile, taşlar işlenmeye başlandı" (basından)
bizim buradaya yapıyorlar,,,
zaman değiştikçe insanlar ekonomik, bilimsel, soyal-kültürel, kanuni-adalet sistemlerinde gelişim gösterirken bizim tapınakçılarında camileri gelişiyor tabi,, en zon birisi ısıtmalı şadırvan yapmış. abdest alırken sıcak su akıyor,,, bide geçmiş pişkin pişkin gülüyor ehehe ehehe artık daha bahaneniz de yok kışın su soğuk diye alacaksınız abdesti kılacaksınız namazı diyor...
robot yaptım evde benim yerime kılıyor abdestte kaçırmıyor dedim. namazbitince bana hibe diyor.. kuran seside abdussametten. hadi üstüne teknoloji getirin sizde kendinden otomatik namzkılan cemaat yapın camiiçine hepsin kılsın kılsın hibe etsin dedim.ne diyim teknoloji gelişiyor...
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 6 Kisi:
Anonymous (7. January 2011), bartsimpson (1. August 2012), Barış (7. January 2011), dost1 (6. January 2011), Miralay (7. January 2011), TEBYİN (6. January 2011)