Tekil Mesaj gösterimi
Alt 9. January 2011, 01:58 PM   #35
ebu Maruf
Uzman Üye

Tesekkür: 18
39 Mesajina 55 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
ebu Maruf has much to be proud ofebu Maruf has much to be proud ofebu Maruf has much to be proud ofebu Maruf has much to be proud ofebu Maruf has much to be proud ofebu Maruf has much to be proud ofebu Maruf has much to be proud ofebu Maruf has much to be proud of

Alıntı:
Anonymous Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kardeşim dil ile Allahı anmayın mı dedi birisi?

Bir işe başlarken dil ile Allah'ın ismini zikretmek de "Allah'ı anmaktır". Şükretmek de, birisine Allah razı olsun demek de Allah'ı anmaktır. Bu şekilde olduğunda tam tersidir, düşüncenizdeki Allah bilinci sözlere dökülür. Allahı anmanın dil ile yapılan kısmını yozlaştırmış, şeytani bir hale dönüştürüp beyninizi uyuşturmak için kullanmışlar diye düşünüyorum.
Dostum hani siz Kurana ters düşmedikçe hadis rivayetlerini kabul ederdiniz.
Hadis de ALLAH Rasulu s.a.v şu kadar SubhanaALLAH desen diyor.Bunun neresi Kurana ters ki.Madem Kurana Ters değil Mademki bu bir hadis.
O halde Peygamberin sözümü daha değerli.
Yoksa seninki benimkimi?
O halde ALLAH Rasulu a.s zikri şeytani bir hale çevirmiş sizde Peygamberin a.s hatasını düzeltiyorsunuz değilmi.

İşe de yaramış gözüküyor. Allah her şeyi açıkça anlattığı kitabında kendisini nasıl anacağımızı da DETAYLI OLARAK açıklamış. Tabi açıklamayı görebilmek için sayılı zikir sarhoşluğundan, uyuşukluğundan kafayı kaldırıp Kuran'ın bütününü okumak ve akletmek gerekir. Dünyada yalnızca Müslümanlıkta değil her türlü inançta "kelimelerin mistik gücü"ne inanan şeytan kurbanları mevcuttur. Hepsi de farklı kelimelerle, benzer kafa bulduran nefes teknikleri ile birebir benzer ritüeller yaparlar.
Ben sizin gibi Kuranı okuyup birilerinin bana empoze ettiği şeytanca fitnelere göre Kuran ayetlerini uyarlayıp.Zikri tefekküre,Veliyi deliliğe kafama göre çevireceğime.ALLAH Rasulunun Kuranı empoze ettiği şekilde anlarım.Hiç olmazsa ALLAH Rasulunden Kuranı daha iyi anladığım iddiasında bulunmam.
Allah hepimizi doğru yoluna iletsin.

AMİN

ALLAH fitnecileri Kahru perişan eylesin.
İyi niyetlileri hidayete ulaştırsın
ebu Maruf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla