Alıntı:
Anonymous Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar aşağıdaki iddialarınız için kanıt istemişler diye anladım ben. İftira meselesi oradan çıktı sanıyorum.
|
Arkadaşım Adam İçki
helaldir diyecekde kıvranıyor.Diyemiyor Bu seferde yutturabilmek için İmam AZAM ı kullanıyor.
Hem içki için hemde içki içen Atatürkü kutsamak için İmamın ismini Kullanıyor.
İmam AZAM demiş Şarap haricindeki içkiler sarhoşluk yapmadıkça helalmiş.
Fitneye bak.Arapça bilmiyorsun ya yutturmaya çalışıyor.
İmamın dediği içkiler değil içecekler içindir.
Yani bir sirke zaman geçtikçe sarhoşluk verir.
Birde ekliyor yok efendim ben illete bakarım aynı fikirde değilim.
Sonrada illete baktıya alkolle yapılmış yemeği şapur şapur yerim helal derim.
Madem illete baktın nasıl oluyorda içki ile yapılan yemeğe helal dersin.Ondan sonrada fakat içen olursada kızmam.
Nasıl insanları kandırıyor.
Bu kadarmı iki yüzlülük olur.
İmam Azamı kullanarak Mustafa Kemali Müctehid imamı gibi insanlara yutturmaya kalkıyor.
Neymiş ikiside aynı yoldaymış.
Ben bu adamı 1980 li yıllardan bilirim.
İlk çıktığındaki fikirlerinide o zamanda bir kaç kere içkiyi helal etmek için dillendirdide baktı imaj elden gidiyor döndü.
Uzun süre dini siyasete bulaştıranlara laf etti durdu.
Kalktı siyasi partiye girdi.Sonra baktı takan yok parti kurdu.
Sekreteriyle ilişkisi oldu.Böyle fasıkların getirdiği haberlerin iyice araştırılması gerektiğini sözlerine inanılmayacağını ALLAHU TEALA Ayeti Kerimesinde buyurmuyormu.
Sİz daha neyi savunuyorsunuz.
Mustafa Kemal müctehid ise.
Tabiki kendisinide peygamber gibi sanıp.
ALLAH Rasulunun hadislerini bırakıp kendi ictihad edecektir.
Önceleri bunu yapıyordu sonra yavaş yavaş hadislerdende kaynaklar vermeye başladı neden millet bilinçli yemiyorki.
O bile değişmek zorunda kaldıda siz halen onun çıkardığı fitnelere kapılmışsınız.
Sen hadis kaynağı vermeye kalksan hadis kitaplarından senediyle birlikte uydurma der.
Kendi verdiği kaynaklar hadis kitabı bile değil senedi bile yok.Onunki sahih hadis.
Bana bu kişiyi savunmaya kalkmayın.
İmam Muhammedin İmam Yusufun İmam Azamın yolundan ayrıldığını.
Bu güne kadar imam Azama Ait hiç bir kaynağın gelmediğini iddia eder.Bu iddiayı yapıpda sonrada İmam Azama göre şarap haricinde içkilerin hepsi sarhoşluğa kadar serbesttir diyorsa sizde bunun kaynağı olarak.hani İmam Azamdan bu güne kadar kaynak gelmedi diye sormuyorsanız.
Şeylere Körü Körüne bağlandığını iddia ettiğiniz zavallıların haline düşüyorsunuz.
Bu adamın hocası bizzat arkadaşıma bu şahsın Kafir olduğunu belirtmiş.
O yüzden kalkıpda iftira ediyorsun hikayesi yapmayın Onun ALLAH Rasulune a.s İmam Azam a iftiralarınımı savunacaksınız.Yoksa ALLAHın ayetlerine olan iftiralarınımı.