Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11. January 2011, 01:41 PM   #9
Muhabbetci
Katılımcı Üye

Tesekkür: 45
46 Mesajina 90 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18
Muhabbetci will become famous soon enoughMuhabbetci will become famous soon enough

Isin dogrusunu isterseniz, ben halen tam anlamadim neler oluyor yahut olmuyor. Acikcasi hic bir haber verilmedi bana, yahut verildi ben fark etmedim. Son zamanda pek giremedimde Kuranyoluna. Girdigimde ise gec olmustu, düzenleme yenileme var saniyordum.

Bencede daha baska türlü yaklasim olabilirdi, ama nihayetinde site sahibi devretmis ve Murat dostumuz ile diger dostlar devr almislar. Anladigim bu.. Yanlis anladi isem lütfen düzeltin.

Saygim var, sitenin yeni sahipleri bunu böyle uygun görmüsler. Ama sahsim adina yapilan sekli dogru bulmuyorum. Keske daha baska bir yol aranip, baska türlü bir yöntem ile yaklasilsaydi olaya. Neyse.., olan olmus..

Murat kardesim, verdigin cevapta birkac seyi dogru bulmamamla beraber, bir yer cok dikkatmi cekti ve üzücü buldum. Sanirim kötü manada yazmamissindir ama karsi taraftan öyle algilaniyor. Düzeltirsen belki daha iyi olur.

Alıntı:
forumu ve siteyi olduğu gibi bize (orjin hanif gruba) devretti.
Murat kardes biz orjin degilmiyiz? Orjin Hanif grubu nedir yahu? Biraz tuhafima gitti acikcasi bu söz.

Kuranyolunda simdi okudum, 06 numarali kardesimiz kimse onunda cevabi hos olmamis. Böyle yapmayin lütfen. Birlik beraberlik var iken, ayrimciliga yol aciyorsunuz. Lütfen, böyle bir gidisat, hele hele cevaplar hic hos degil.

Hep beraber, el ele, hakk icin cihad etmeyecekmiydik? Herkes kendi capinda, elinden geleni yapmayacakmiydi?

Neyse cok yazip, az mana vermekte hos olmadigi icin, kisadan susuyorum.

Keske diyorum, keske baska bir yol aranip, daha yapici bir yordam aransaydi..

Saygilarimla

Miralay (11. January 2011), Taner (17. January 2011)