Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11. January 2011, 09:14 PM   #53
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Alıntı:
"Muhakkak sende ölüsün onlarda ölüdürler" buyrulmuştur.
dedin de aklıma geldi, hani insanlar birde uyuyunca yani rüyadayken canı çıkıyor yani ölüyor ya ayete göre?

RÜyada insan her gördüğünü mantıklı ve tutarlı sanıyor, rüyada böyle saçma bişi görse bu saçma bişi demiyor kimse... rüyada dev domates görse yada topraktan çıkan inet görse inanıyor. akıl mantık kabul etmiyor..

Şimdi rüyada ölüyüz, halbuki dediğin ayet gereği hayatta da ölüyüz.. Yoksa biz rüyada mıyız????

Baksana çevrene yaaaa bana akıllı mantıklı bişi söle Allahını seversen de deki şu iş akla uyggun mantıklı de... bi kirli su sperm den anne karnına giriyorsun orada yetişiyorun, bu iş hiç mantıklı bir iş mi? orada küçücük bişeysinde yavaş yavaş şekil alıyorsun ahh resimlerini arayın bulun, çip çirkin şekillerden kademeli kadamelki büyüyorsun. sonra ciğer felan oluşuyorda doğuyorsun ADAM oluyorsun... Bu iş akıl mantık alır bir iş mi? baksana vücudunda hiç sen hissetmeden ne düzenle çalışıyor, bütün kan dolaşıyor vücudunda o sıcak tuzlu kanda sen serin serin rahat rahat yatıyorsun ohhhh.. bU iş akıllı mantıklı iş mi?

Üstelik bu sadece insan için geçerli, bide diğer hayvanlara bakın,, daha da fenasını haber vereyim mi? tüm bunlar üzerinde canlı yaşaması imkansız, yıllarca ateşle yoğrulmuş stril dünya toprağının üzerinde oluyor???

Bilim adamları tarıyor tek hücreden geldik diyor ilk önce yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıktı bilemiyorlar ama

Biri bana söylesin Allah için, bunlar hiç akıl mantık alır işler mi? yoksa biz rüyadamıyız? çünkü böyle bir düzen olamaz bu düzen saçmalık... akıl mantık işi değil hayal mi görüyoruz. uyanıcam ama uyanamıyorum biri beni çimdiklesin

Konu hiiic tarafından (11. January 2011 Saat 09:16 PM ) değiştirilmiştir.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Miralay (12. January 2011)