Alıntı:
Anonymous Nickli Üyeden Alıntı
Selam Ebu Maruf kardeşim;
Eğer İmam Azam'dan bir bilgi ulaşmadığını söylemişse, sonrasında kendisinin İmamı Azamdan bir takım sözler öne sürmesi gerçekten tutarsız olmuş. Kaldı ki İmamı Azamın herhangi bir fetvasının -kendi adıma- bir bağlayıcılığı yoktur. Bunu mezhepçiler veya İmamı Azam takipçileri düşünsünler.
Fakat asıl konuya gelecek olursak kendi iddianızı kendiniz yalanlamışsınız. Zira iddianız imamı azam ile ilgili değil, yaşar nuri ile ilgili idi. Yukarıda kırmızı yaptığım yerlerden sonra aşağıdaki kırmızı yaptığım cümlenizi tekrar okuyunuz.
Yani verdiğiniz kaynak ile iddianız birbirini tutmuyor gibi geldi bana.
Neyse, ya diliniz sürçmüştür ya da konuyu ilk seferde yanlış anlamışsınızdır, o yüzden bize yanlış aksettirmişsinizdir diye düşünüyorum. İftira atacak kadar art niyetli bir insan olduğunuzu sanmıyorum.
Selamlar.
|
Aleykümes-Selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu
DOstum ben yaklaşık 20 yıl önce bu kişinin alkolle ilgili açıklamalarını takip ettim.
Bir seferindede çok değil sanırım 2 sene önce olsa gerek hanifler net formuydu sanırım orada ondan nakil bir yazı okudum.
Bunlara nisbet bunu belirttim.
Forumda o kaynağı aradım ama malesef kaldırılmış.
Bende onun diyebileceğinin kanıtı olarakda bunu belirttim.
Neyse kabul görern kendine görmeyende kendinedir.
Benimkisi iftira ise Mahşerde RAbbim huzurunda hakkını arasın bakalım nasıl bir cevap alacaktır.
selametle