Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. February 2011, 01:19 PM   #38
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Şimdi, bu verdiğimiz ayet ve hadisler ışığı altında bazı açıklamalarda bulunduk.Buna göre, her kim böyle şey yoktur bunlar yalandır derse ,bunların yalan olduğuna delil getirmezlerse alayı yalancıdır.Sonra, verilen hadisler uyduruktur derlerse bizde kendileri için uyduruk adamlar deriz.Uyduruk adamın ağzından uyduruk laflar çıkar.

Kendi nas ve görüşleriyle burada beyin sulandıranlar, bulandıranlar, bilsinler ki bu yüce dinimizi baltalamışlardır.Bizler hiçbir zaman hurefalara da inanmayız.İşte sizlere ayet ve hadislerle açıklama getirdik.Kimse kendi kafasına göre Kur'an'ı te'vil etmesin.Kendi sufli görüşleriyle burada konuşmasın,hep ben biliyorum benim bildiğim doğrudur, başkası benim bildiğimi kabul etmek zorundadır diye heveslenmesinler.Zira, Kur'an sıradan bir kitap değildir ki onun hakkında ileri geri konuşalım.Bunun vebali çok büyüktür haberiniz ola!...

Mezhepsizler hem hadisleri hiçe saydıklarına göre burada onların konuşmaya da hakları yoktur.Kendi sufli fikirlerine göre hareket ettikleri için onların cennete girmesi çok zor olacaktır.Mezhepler; İslam'da anlaşılmayan, çözüm isteyen konulara açıklık getirmek için ve de kolaylaştırmak için var olmuşlardır.

Mezhepsizlerin gittiği yolllar çıkmaz sokaklardır. Onların müslümanalarla bütünleşmeleri çok zordur.Birlik ve beraberlik içinde olmak istememektedirler.Kendi başlarına hükümler vererek milleti aldatmaktadırlar.Bunlara karşı bütün müslümanların tedbirli ve dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz...

Konu FEDAKARADAM tarafından (6. February 2011 Saat 01:22 PM ) değiştirilmiştir.
FEDAKARADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla