Alıntı:
hiiic Nickli Üyeden Alıntı
Haluk bey bu fedakar rumuzlu arkadaş anlamaz,,, o okumaz öğrenmez sadece kulakdan dolma bişiler duymuş, gidip sağdan soldan bişiler kopyalar buraya yapıştırır. siz onu dikkate almayın, kendi halinde eğleniyor. Kötü olan tarafı farkında olmadan şirke düşmüş, pekçok ayeti de red ediyor, hadis bulmuş hadisin hükmünü Kuranın önüne geçiriyor, zaten bulduğu hadiste aslında emevi uydurması... akıl hocasıyla beraber tartışacağı günü beklesin.
|
hiiç kardeşim.
Öyle iftira yapıyorsunuz ki bilmeyen bizi bilsin isterdik. Ben hangi ayeti inkar etmişim, ret etmişim de konuşuyorsunuz?.Yukarıda ki mesajımızı dikkatli okuyun lütfen..Ben asla kulaktan duyma şeylerle dini hayatımı yaşamam.Burada sizinle anlaşamadığımız şeyler; tarikat,tasavvuf, fıkıh, mezhep ve içtihad konularıdır.
Ben artık bu konular hakkında bir şey yazmayacağım.Dikkat ettim de bu siteden bir çok kardeşlerimiz terkedip gitmiş niyedir size göre?Ne yaptınız onlara, ne dediniz, niye gelmiyorlar buraya?Çekici değil itici olduğunuz müddetçe bu site yapayalnız kalacaktır.
Hepinizi Allah'a emanet ediyorum.
Sağlıcaklakalın
Selamün aleyküm...