Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. February 2011, 04:30 PM   #2
halukgta
Uzman Üye

Tesekkür: 67
264 Mesajina 549 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26
halukgta has much to be proud ofhalukgta has much to be proud ofhalukgta has much to be proud ofhalukgta has much to be proud ofhalukgta has much to be proud ofhalukgta has much to be proud ofhalukgta has much to be proud ofhalukgta has much to be proud of

Düşüncenize ve inancınıza saygı duyarım. Hepimiz bu Dünyada imtihandayız. Allah sizlere imtihan olacağınız kitabı verdim, onu anlayarak çok iyi okuyun, daha sonrada çok iyi düşünün ve ona göre yaşayın diyor. Bende öyle yapıyorum ve anladıklarımı yazıyorum, elbette yazdıklarım benim imtihanımın sonuçlarıdır. Hiç kimseyide bağlamaz. Sizde eğer kur'anı anlayarak okuduğunuzda, hiç bir etki altında kalmadan söylediklerinizi anladıysanız, size söyleyecek sözüm olamaz. İmtihanımızın kağıtlarını Rabbim huzuru mahşerde açacaklar ve aldığımız notu ozaman göreceğiz. Değerlendirmeyi yapacak olan Rahmandır. En doğruyuda O bilir. Bizlere düşen birbirimizi uyardıktan sonra, sabırla o günü beklemek olmalıdır, birbirimizi beşerin öğretilerine delil aramak destek vermek için kırmak olmamalıdır. Çünkü hiç kimsenin kendisi gibi düşünmeye, iman etmeye zorlamaya hakkı yoktur. Her beşer kendisinden sorumludur.

Değerli arkadaşım hesabın görüleceği gün dilerim cümlemizin yüzleri güler. Hepimiz mutlu oluruz, bu dilekten başka söyleyecek sözüm yok. SAYGILARIMLA Halukgta
halukgta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
halukgta Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
erol5109 (10. May 2011), Miralay (7. February 2011)