12. February 2011, 08:46 AM
|
|
Uzman Üye
Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
|
Alıntı:
aşık74 Nickli Üyeden Alıntı
Fedakar kardeş selaamlar...
Size maide suresi 6 ve 7 . ayet leri yazayım isterseniz.. Biraz düşünün üzerinde....
Ey Allahakoşulsuz bir güvenle bağlananlar!İnsanların dirlik ve esenliği için toplanmadan önce.elinizi,dirseklerinize kadar yıkayın,yüzünüzü yıkayın,
saçınızı silerek düzeltin, topuklarınızla birlikte ayaklarınızı yıkayın---veya silin—cinsel ilişkide bulunmuşsanız duş alın, hasta veya yolcu iseniz, yahut tuvaletinizi yapmışsanız,
yahut hanımınızla cinsel ilişkide bulunmuş da su bulamamışsanız, ellerinizin avuç içlerine temiz toprak alarak
Ellerinizi ve yüzünüzü temiz toprakla ovuşturun, Allah size zorluk çıkarmak istemez, ancak sizi temizlemek ve sizi gerçekten ilgilendiren kuralları tamamlamak ister, belki uyum sağlayarak iyi karşılık verirsiniz.
Allahın sizin için belirlediği kurallara uyum sağlayarak anlayışınızı zinde tutun.O,na verdiğiniz sözü işittim ve kabul ettim diye sözvermiştiniz,
Allahın sizin için belirlediği kurallar ile ilgili kuşkuya düşmeyin,Allah içinizde olanları biliyor.
Selamlar....
|
Hepinize yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun.Kur'an böyle mi meallendirilir?.Yahu Allah'tan korkun, bu ne gam bu ne gaflet siz kendinizi müceddit ceya müctehid mi sanıyorsunuz?.Bir de bu meallarine teşekkür bile edilmiş.Şu site otomatik olarak Kur'an muharifliği yapanlarla dolu.Az kaldı, Kur'an'ı aynı haham ve papazlar gibi değiştireceksiniz.Buna da gücünüz yetmeyecek.Kafanıza göre hükümlerin vermenin vebalini bilmediğiniz için Allah size şuur versin. Şu site gafil ve ukala insanlarla dolmuş.Benim size birşey yapacak durumum kalmadı.
Zaten mezhepsizler, şeriat düşmanları sanal alemde cirit atıyorlar.Gidin de camiiler dernekler dolaşın, boyunuzun ölçüsünü alın.Bakalım sizi kaç kişi tasdik edecek?
|