Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14. February 2011, 07:05 AM   #162
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Namazın şartları eksik, imamı azamın kitabının bi sayfasını keçi yemiş...

bi sayfa eksik geçende rüyamda gördüm, imamı azam geldi, bana dediki, sen dedi bana dedi beni benden bana bensiz anlat dedi,, islamın alimlerine dedi, laf söleyenler felah bulmaz dedi. O eksik sayfayı anlat dedi.. sizler gökteki incilersinz, sizin sözlerinizi dinlemeyen dine sokmayan zındıkul ekberdir dedi. Allaha ve resulune inanan banada inansın dedi, benim cennetteki adım "doğrucu isiin" dir dedi.

sahifeye göre namaz tarım alanlarında kılınamaz!
2 rekat ilk sünnet kılınan namazlarda sağda solda dikili ağaç meyve ağacı olamaz.
farzlarda sadece 2 başak boyu 3 tas has hoşaf bulunabilir.

Tarlada namaz kılmak mekruhdur namazı sakıt eder.
Dikili arazilerden en az 2 km karayollarında 3 km, ağır sanayi bölgelerinden 5 km uzakta namaz kılınabilir.

İnanmayanlara işte ayetten DELİLLLLL!;

İbrahim 37.
"Ey Rabbimiz! Ey sahibimiz! Namazı dosdoğru kılmaları için ben, neslimden bir kısmını senin Beyt-i Harem'inin (Kabe'nin) yanında, ziraat yapılmayan bir vadiye yerleştirdim. Artık sen de insanlardan bir kısmının gönüllerini onlara meyledici kıl ve meyvelerden bunlara rızık ver! Umulur ki bu nimetlere şükrederler."

Zındıklık etmeyin, ayette de yazıyor, hadiste alakalı mutlaka vardır, imam azam yazmış keçi yemiş, alimlerimiz rüyada görmüş.. zındıklık etmeyinnnn!...

bir ayette ribat görüp rabıtaya delil bulan
bana hayır yollarıyla vesileler arayını tarikata yontan
alakasız yerlerden kelime seçip din kuranlara akıl erdiremeyenler bakalım bana ne erdirecekler

Konu hiiic tarafından (14. February 2011 Saat 07:09 AM ) değiştirilmiştir.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
Derin Düşünce (20. February 2011), Miralay (14. February 2011)