Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14. February 2011, 10:39 AM   #11
Miralay
Uzman Üye

Tesekkür: 4.080
276 Mesajina 635 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26
Miralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud of

Selam fedakar kardeşim

"BİRİLERİ TARİKATA GİRMİŞ, KEŞİF VE KERAMAT GÖREMEYİNCE TERKETMİŞ.ULA UÇMAK KAÇMAK KERAMET MİDİR?BUNLARIN CÜMLESİNİ HAYVANLAR YAPIYOR."

Buyurmuşsunuz.

Şahsım adına ömrümün 20 yılımdan fazlasını binlerce sofisi olan bir tarikatte geçirdim. Ne keramete,ne keşife, ne de cezbeye meyletmedim. Evradü ezkarda letaifleri geçtim.
Ne zaman ki birgün namaz kılarken fatiha suresinin anlamını düşüne düşüne,içime sindirerek okuyunca kendime geldim ve her türlü mezhep,tarikat ve cemaati reddettim. Kul ile Allah'ın arasına girilmeyeceğini,bize şahdamarımızdan daha yakın olduğunu işte o zaman hissettim. Her bir namazımın bir rekati en az yarım saat sürmeye başladı.
Daha sonra bu alemde yalnız mıyım,benim gibi düşünen var mıdır derken, hanif kardeşlerimle tanıştım. O gün bugündür elhamdülillah hanif müslümanım.

Selametle inşaAllah
Miralay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Miralay Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi:
ahmet karapınar (20. March 2011), aşık74 (14. February 2011), Barış (15. February 2011)