Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14. February 2011, 12:00 PM   #34
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Alıntı:
miralay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
silbaştan başlayın bakalım hadi marş marş...

demişsiniz güzel kardeşim.

Acizane bu kardeşiniz de,elinize en güvendiğiniz kur'an mealini alıp,daha önce islamdan,dinden,imandan hiç haberi olmayan bir çocuk gibi silbaştan okumayı deneyin. Gerçek islam'ın ne olduğunu o zaman göreceksiniz. Her türlü önyargı ve önbilgiden uzak olarak sanki silbaştan islam'a girmiş gibi olduğunuzu tahayyül ediniz. Işte o zaman islam'ın tadını alacak,bizlere hak vereceksiniz.

Avrupa'da ya da dünyanın bir ucunda başka bir dine mensupken; eline kendi dilinde yazılmış olan bir meali okuyarak,islam'la şereflenen insanları düşünün.
Acaba onlar ciltler dolusu hadis kitabı mı okuyarak müslüman olmuşlar; yoksa kendi dilinde bir kur'an meali okuyarak mı müslüman olmuşlar.

Iyi düşünüp,akletmek lazım.

Selametle
Peygamberini bilmeyen tanımayan Kur'an'ı nasıl öğrenecek muhretem kardeşim.

Hadis yok siyer yok nerede bu peygamberin hayatı...kendiniiz avutmaktan öteye gidemiyorsunuz.Çok yanlış ve eksik düşünüyorsunuz.

Elbette ki herkes Kur'an'ı kendi diliyle manasını öğrenecektir.Lakin meallerle namazın kılınmayacağını burada da size hatırlatabilirim.Ben okuduklarım ve ezberlediklerim bütün sure ve ayetlerin manasını bildiğim için namazımı kılarken bunda hiçbir sıkıntı çekmiyorum.Sıkıntı çekenler benim gibi yapsınlar yeter...