Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14. February 2011, 12:43 PM   #173
Miralay
Uzman Üye

Tesekkür: 4.080
276 Mesajina 635 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26
Miralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud of

Tam aksine fedakaradam kardeşim.
O yarım saat süren namazlarımdan aldığım zevki hiç birşeyden almadım. Özellikle uzun süren secdelerimden aldığım hazzı anlatmaya acizim.

Benim Allah'la kul arasına girmekten maksadım "istiane" açısındandır. Mutlaka bir insan eşinden,evladından bir bardak su ister. Bu da aracıdır. Lakin bir kuldan insanüstü birşeyler istersen o işte Allah'la kul arasına girmektir. Benim ve herkesin tevbesi,duası aracısız cenabı Allah'a ulaşır ve her dua edene,tevbe edene rabbim karşılığını mutlaka verir. Çünkü isteyin ki vereyim diyen rabbimdir.

Rabbulaminin ayetleri olan,özellikle fatiha suresinde şeytan asla rabbimle arama giremez. Huşu içerisinde yapılan bir namazda şeytanın işi olamaz. Ancak gafillerde sudur eder.

Selametle
Miralay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Miralay Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi:
aşık74 (15. February 2011), Barış (15. February 2011), Derin Düşünce (20. February 2011), hiiic (15. February 2011)