Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14. February 2011, 06:30 PM   #9
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Alıntı:
hiiic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu yine ne saçmalıyor yaa.
Ben insanlık olsun diye, kalbin kırılmasın üzülme diye değiştirdim.
Keza mesajında buruk bi his almıştım.

hadis=söz demek

bu gavur dediğiniz kimselerin icadeı bilgisayarları kullanıyorsunuz. Hanginizin keşfi daha önce? hanginizin hadisi uyulmaya daha layık? Allah bu gavurlara peygamber bile göndermeye gerek duymadı sen çıkmış dünyanın en sapık en akılsız kavimlerini başımıza alim ettin azıcık bilim oku. araştır boş geldin dünyaya bari boş gitme..
Boş teneke çok tıngırdarmış, ağazında hiç susmuyor boş laf konusunda maşallah
Tarihinde eşsiz bir islam örneği olan müctehid alimlere sövmeniz sizin aşağılar zümresine ittiğinizi nasıl da belli oluyor.Ne idüğü belli olmayan, sonradan sokulan meal kalıntılarını mı siz ilim olarak alıyorsunuz.Hani sizin İslami yaşama prensipleriniz.Sizler o peygamberi bile tanımayan zavallı insanlarsınız.Sizler onlara dua edeceğiniz yerde kerihliyorsunuz.İçinizdeki kininizle ölün!...