Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23. March 2011, 02:37 PM   #12
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Gıda maddelerinde aranacak metodlar İslami usule göre olmadıkça kimsenin helal sertifikasına bakıp da karar kılınmamalıdır ve aldanılmamalıdır.Zira zamanımız İslam'ı alet edenler çoğalmışlardır.Bu meyanda siyasette çokça görebiliyoruz.
Şahsen ben hislerimle değil mantığımla hareket ederim.Dünkü gazetelerin birinde iki sahtekar adam " Ben Veysel Karani'yim,yanundaki yandaşına da "bu da benim sadık dostumdur diye güya okunmuş üzerine sözde peygamber mührü vurulmuş 3 adet buğday tanesini alırlarsa hastalıklardan kesinlikle kurtulacaksınız diye o mühürlü buğdayı 800 TL'ye saf bir müslümana kakalayıp kaçmıştır.Kandırılan o şahıs polise haber verince bunların sahtekar olup dolandırıcı çetesi ortaya çıkarıldı.Bunları niye anlatıyorum, çünkü cehalet ve gaflette olan müslümanlar bunlardan etkilenmektedir.Halbuki Veysel Karani Hz.leri asırlar önce vefat ettiğini anlayamamış, bilememiş o gafil ve cahil mmüslüman...Bu olay benim yanımda gerçekleşseydi benden adamakıllı sopa yemeden ayrılamazlardı.Hal böyle olunca kerizler olmasa uyanıklar nasıl geçinecek kardeşlerim
Miralay (23. March 2011), yeşil (13. November 2011)