Alıntı:
dost1 Nickli Üyeden Alıntı
...
Siteye gel dediniz. Tüm yoğunluğumuza rağmen Allah rızası için geldik.
Sitede olan aykırılıkları gördükçe düşüncelerimizi moderatör panelinde paylaştık. Allah Rızası için "verilen görevden kaçılmaması gerekir" ahlakı ile yetiştiğimiz için de yönetimden bir türlü ayrılamadık.
Şimdi git diyorsunuz. Gönül rahatlığı ile gidiyoruz. Allah razı olsun. Varsa tüm haklarımız helal olsun. Bizi büyük bir yükten kurtardınız.Dün moderatörlerde de yazdığım gibi Nisa 85 ve Nahl 25 in beynimizde patlamasından kurtulduk. Hamd olsun Alemlerin Rabbine. Şükründen acizim. Sizin vesilenizle beni bu ayetlerin muhatabından kurtardı.
Biz, hizmet için, gel deyince gelenlerden, git deyince gidenlerden olduk hep. Size teşekkür ediyorum. Alemlerin Rabbi olan Allah'ıma da Şükürler olsun diye yakarıyorum.
...
|
Selam sevgili dost1,
Senin adına hanifdostlar.net'in yönetiminden ayrılmana sevindim.Çünkü ağır bir vebal yüklendiler.
Bizler adına sevindim çünkü daha fazla muhabbet edeceğiz.Lütfen bunu bencillik olarak değerlendirmeyin.Kur'an ahlakı ile İslam uğruna mücadele eden sevdiğim ve saygı duyduğum insanların yıpratılması beni üzüyor.
Mutlu ve esen kalın.