Alıntı:

| 
					hiiic Nickli Üyeden Alıntı
					   Ancak gözden kaçırmanız gereken şeyler var...
 Kuranda; yanmayan adamları, balık karnında yaşayan peygamberleri, uzayı-miracı gezen turistleri, cincilikle uğraşan hükümdarları, suyunu ekmeğini taştan sopayla vurup vurup çıkaranları, gökten üzerlerine helva reçel yağanları, boğaza köprü niyetine yarılmış deniz yapanları, ay bölenleri, uçanları kaçanları v.s.

okuyup okuyup da pikaçu gibi camdan atlayan çocuğun hali ne olacak?
 ???
 okuyup okuyupta, anladığı gibi Allaha tevekkül ve güven duyup işini ona teslim edip sonucunda yere çakılan kulun hali ne olacak?

İbrahim peygamberin yanıp  yanmadığını ne  ben  gördüm  ne başkası.Ama yanmamışsa  yada  yanmışsa benim buna inanmam bana ne kaybettirecek.Niye kompleks duyayımki.Kime  karşı  duyacağım ? Zaten  ehli  kitap  bunlar  saçmalıktır  demiyor.Bunları eleştirenler  nedense  hep  ateistler .Ehli kitap  dışında olanlar.
  Balık  karnında  bir  peygamberin  yaşadığını   çocuğuma  anlatsam  yada  öyle  öğrense bunun  neresi  saçma!İslam  coğrafyasının  sorunu  bu mu ?Müslümanların  başına  ne  geliyorsa  kur'andaki  kıssaları  mucize olarak telakki  ettiğinden mi  bu  haldeler.
 Ama miraçta  peygamber  yarıştırmanın, Allah ile  namaz  pazarlığı  yapmanın  ,üfürükçülüğün,muskacılığın ,Din tüccarlığı  yapmanın  aklı başında  kimse  savunucusuda olmamalı.
  Boğaza  çılgın  kanal  projesi   ise  olsa  olsa  istanbul  boğazının her iki yakasında  da oturan  para  babalarına  hizmet  etmek  olsa  gerek.Bu  para  baronlarının  yalılarının  yakınından geçen  devasa  kimyasal  tankerler  uykularını  kaçırıyor  olsa gerek.Şatolarına ,saraylarına  çarpmasından  ödleri kopuyor.Başka bir yerden  kanal  açılsada  bu  baronlar  eski  boğazda  bundan  böyle tekne,yat,yelken vs.  sefaları  yapsa.Yalısının  karşısında kontrasında  viskisini  yudumlasa.Boğazın  keyfini sürseler.selam ve dua ile.