Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29. April 2011, 09:16 PM   #1
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Niye mi üsteliyorum? (sorabilirsiniz, aklınıza gelebilir)

Ben bu işin acısını çok çektim. İbrahimi yakmadığı gibi benide yakmaz dedim yaktı.

rivayetler ışığında;
-ibrahim gibi tevekkül edemezsiniz,
-musa gibi karnınızı doyuramazsınız
-muhammed gibi ayı yarıp insanlara izah edemezsiniz
-süleyman gibi harikalar diyarı bulamazsınız
-isa gibi zor zamanlarda göğe kaçamazsınız
v.s.

rivayetler (ki zaten inanılmamasında/iman edilmemesinde bir sorun yok) insanı sözde dinsizliğe sürüklüyor...
Dinsiz olup, putlara sağdan yanaşığ parçaladıktan sonra düşünüyorsunuz,; bedenim benim kontrolümün ve bilgimin ötesinde harika bir düzen benden daha akılllı, kocaman dünya alevli yıldızlarla dolu evren ? steril topraktan çıkmış canlılar, imkansız amino asit düzeninin oluşumu ve evrimsel açıdan düşünülünce asla cevabı olmayan -ilk yumurta mı tavuktan çıktı yoksa tavuk mu yumurtadan- ??????????

Allah hamdolsun yardım ettide ayetlerin ve hayatın gerçeklerini bizlere gösterdi,,, Fikir sancımızdan bizi kurtardı. İnşallah ahirettede bağışlanmayı umuyoruz.

Konu hiiic tarafından (29. April 2011 Saat 09:18 PM ) değiştirilmiştir.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi:
Anonymous (30. April 2011), Derin Düşünce (30. April 2011), Miralay (30. April 2011)