Tekil Mesaj gösterimi
Alt 1. May 2011, 02:07 AM   #1
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Müslümanların tesettür işi modacılara kaldı.Halbuki en iyi tesettür çarşaftır.Onda süslük yoktur.Onu giymek bir müslüman kadının nefsine çok ağır gelmektedir.Tabiri caiz ise Allah'ın istediği moda çarşaftır.Çarşaf en güzel islam modasıdır.Hemde hiç değişmeyecek ve atılmamak şartı ile.Günü de geçmeyecek ve kıyamete kadar bu moda devam edecektir.Allah çarşaftan hoşnuttur.Gerisi teferruattır.Çarşafa moda diyorsak bu süslenmek için değildir.Allah'ın hoşnutluğunu kazanmak içindir.Başka meseleye geçelim...

Alıntı:
Ben, bir tuzak ile, koyunlaştırıldığını haykırıyorum.
Her alanda üçkağıtçı,
Hırsız,
Yalancı,
Düzenbaz,
Hilekar,
Cahil ve sığ bir toplumu..
365 gün Kabenin göbeğinde tutsanızda..
24 saat miraca çıkarsanızda..
Belediye hoparlörlerinden ömrü boyunca hatim dinletsenizde..
Bir şeylerin değişmeyeceğini siz benden iyi biliyorsunuz.
Aynen öyledir."Ben görmüyorum ama sen yan cebime koy!" misali müslümanlar bu acı gerçeği maalesef kavrayamamışlardır.Herkes işine geleni kabul ediyor işine gelmeyeni ret ediyor.

Bütün bu olup bitenler ve yapılanlar riyakarlıktan başka bir şey değildir.Kişi, Allah'a tam samimi bir kul olmadıkça ona hikmet kapıları açılmayacaktır.

Konu FEDAKARADAM tarafından (1. May 2011 Saat 02:11 AM ) değiştirilmiştir.
FEDAKARADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla