Tekil Mesaj gösterimi
Alt 1. May 2011, 10:27 AM   #9
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

1- gayet sakinim. yorumumdaki sert eleştri şiirlerin sahibi M.Akif Ersoy'dur. kaynağıda tam altına iliştirilmiştir. Daha dikkatli okuyalım.

2-Fedakar, ortaya bir pislik koysam ve desem ki, akıllı müslüman buna basmaz buna basacak olan zaten akılsız basiretsizdir, desem?! Yani bana kusur bulailir misiniz? nasıl olsa bu .oka sadece akılsızlar basacak. Küçük çocuklar basacak, akıllı adamın ne işi var üzerinden atlar geçer...
İşte bu tür benzetmeler yapıyorum ki, dinin ortasına edilmiş, onu bırakanları temize çıkarmaya çalışma! O pisliği kaldırmayı düşünmeyip Hala yok akıllı müslüman kanmaz yok basiretli müslüman inanmasın diye kendimizi kandırıyoruz. Aklını kullanmayanlara pislik yağar.

3-Konu dışına sapmadı... hurafeyi uydurmayı din diye islama sokamaz kimse...
Üstelik kendi uydurduğu hurafeye inanmayanı kafir diye tenkid ederek!!!!..
toplumsal gerçekleri göz önünde bulunduralım!

4-Siz bi kere memet amcayı ayı yaran, denizi bölen, yanmayan, uzaya kaçan, Allah ile pazarlık eden, kimselere hurafelere yalanlara din diye inandırırsanız! onu bir kere bu yalanlarla Kuranda dahi olmayan rivayetlerle mütaşabihleri boyarda Memet amcayı bir kere kandırırsanız!
Sorarım sizi o memet amcayı başka neyle kandıramazsınız? Sırattan mı kurtaramıcaz? Cehennemde mi çıkarıp alamıcaz? günahını mı affetiremicez baksaan 50 vakti bile indirdik? ben aslında peygamberim ümmet kılığına girdim, ben aslında tanrıyım insan kılığına girdim??? bunların hangisine kandıramazsınız sorarım size????

BASİRETTTTTT!

Konu hiiic tarafından (1. May 2011 Saat 10:35 AM ) değiştirilmiştir.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Miralay (1. May 2011)